logo

Wat is padel?

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en in Spanje na voetbal zelfs de grootste sport. Het is een mix tussen squash en tennis en wordt gespeeld in een glazen kooi van 10 bij 20 meter. Padel wordt altijd twee tegen twee gespeeld en er wordt dezelfde puntentelling gebruikt als bij tennis. Je speelt padel met een kleiner racket dat van kunststof is gemaakt met luchtgaten erin. De bal mag maximaal één keer op de grond stuiten, maar wel vaker tegen de wanden komen. Wat deze sport o.a. zo leuk maakt is dat het laagdrempelig is en je er snel beter in kunt worden. Door het gebruik van de wanden krijg je vaak nog een tweede kans om de bal terug te spelen en daardoor ontstaan er regelmatig spectaculaire rally’s. Ook heeft de sport een sterk sociaal aspect omdat het interactief is en met zijn vieren gespeeld wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden bij RS Padel Academy?

Waarom padelles

Padel is in het begin meer laagdrempeliger om te spelen dan bijvoorbeeld tennis. Al vrij snel hebben spelers vaak leuke rally’s, maar om de vele mogelijkheden van padel je eigen te maken en je spelniveau te verbeteren, is padeltraining onmisbaar. Dit geldt voor zowel gevorderde spelers als voor beginners, voor wie de positionering o.a. erg belangrijk is. Met technische en tactische trainingen zul je merken dat je na een lessenreeks een betere speler bent geworden. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt gegeven aan jouw persoonlijke doelen om je als speler te kunnen ontwikkelen. We bieden padeltraining aan voor groepen van 2 tot 4 personen, maar ook privélessen zijn mogelijk.

Ontdek de passie, kracht en finesse van padel

Meld je nu aan voor training bij RS Padel Academy! Ontvang kwalitatieve training, verbeter je vaardigheden en wordt een padeltopper! 

 

 

 

 

 

© RS Padel Academy 2023 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Website door NEXT LEAD