logo

Over ons

Wat biedt RS Padel Academy?

RS Padel Academy heeft als doel de sport padel nog meer te laten groeien en verder te ontwikkelen in Nederland. Bij ons kun je terecht voor kwalitatieve padeltraining op elk niveau. Naast trainingen bieden wij ook padelclinics, schoolpadel en bedrijfsuitjes aan. Onze trainingen richten zich op alle aspecten van de sport, waaronder techniek, tactiek, samenspel en natuurlijk plezier!

Het ontstaan van RS Padel Academy

RS Padel Academy is in 2020 opgericht door Robin Sietsma.
Met veel enthousiasme zijn we begonnen met het verzorgen van padeltraining bij TPV de Doordraaiers in Houten. Sindsdien is ons trainersteam gegroeid en zijn we inmiddels actief op 4 trainingslocaties in de provincie Utrecht. Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen, trainen we regelmatig met onze trainers om hun ontwikkeling als trainer en als speler te bevorderen. Ons trainersteam zet zich met veel plezier in om onze spelers de beste padelervaring te bieden en de sport verder te ontwikkelen.

Ervaring als speler & trainer

Robin heeft jarenlang op hoog niveau getennist bij ULTC Iduna in Utrecht en is in 2015 voor het eerst met padel in aanraking gekomen. Zijn passie voor padel groeide steeds meer. Na een aantal jaar trainen en spelen heeft dit voor Robin geresulteerd in een plek in het Nederlands padelteam, een hoogste notering van nr. 3 op de Nederlandse ranglijst, een hoogste internationale ranking van 316 en het spelen van het EK 2019 en 2021 (Lissabon & Marbella) en het WK 2022 (Dubai). Het volgende grote eindtoernooi waar Robin aan zal deelnemen vindt in 2024 plaats. Verder heeft hij de laatste jaren veel ervaring opgedaan als trainer en met toppadeltrainers in binnen- en buitenland gewerkt. Zo heeft hij in oktober 2023 bij A.N. Padel Academy in Alicante getraind met o.a. Sanyo Gutiérrez & Victor Ruiz. Deze ervaring draagt hij met veel enthousiasme over aan de cursisten en het trainersteam.

Ontdek de passie, kracht en finesse van padel

Meld je nu aan voor training bij RS Padel Academy! Ontvang kwalitatieve training, verbeter je vaardigheden en wordt een padeltopper! 

 

 

 

 

 

© RS Padel Academy 2023 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Website door NEXT LEAD