logo

Lesreglement

Hieronder vind je onze voorwaarden.

 1. Het volgen van padelles gebeurt op eigen risico. RS Padel Academy is niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen, blessures en eventueel daaruit voortvloeiende schade veroorzaakt tijdens de padelles, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursist.
 2. Een lesuur duurt 60 minuten.
 3. De lessen van een lessenreeks worden wekelijks op een vast tijdstip gegeven.
 4. Er wordt in principe geen padelles gegeven op officiële feestdagen. In overleg met de trainer kan er eventueel voor worden gekozen deze lessen wél door te laten gaan. Tijdens de schoolvakanties is er ruimte om lessen in te halen i.v.m. regen of verhindering trainer.
 5. De cursist meldt zich aan voor het aantal weken dat bij de lessenreeks staat aangegeven en is verplicht het totale lesgeld te voldoen.
 6. Als de lessenreeks door de leerling voortijdig moet worden afgebroken, vindt er geen restitutie plaats. Er mag in overleg met de trainer een vervanger van gelijke sterkte worden geregeld voor de resterende weken.
 7. Als de trainer door ziekte of verhindering geen training kan geven, zal hij/zij proberen te zorgen voor een vervangende trainer. Als dat niet lukt wordt de les zo spoedig mogelijk ingehaald, zie punt 4.
 8. Er wordt geen lesgeld terugbetaald bij ziekte, blessure of verhindering van een cursist. In overleg met de trainer én bij vergelijkbaar niveau mag er voor een vervanger worden gezorgd.
 9. Eenmaal aangevangen padellessen worden in principe niet ingehaald, tenzij anders bepaald door de trainer.
 10. Bij slecht weer bepaalt de desbetreffende trainer of de padelles door kan gaan of dat deze wordt afgelast.
 11. Bij afgelasting door regen wordt de eerste regenles later ingehaald, de tweede regenles is voor rekening van de cursist, de derde regenles wordt weer ingehaald, de vierde is voor rekening van de cursist.
 12. RS Padel Academy zal met het indelen van de trainingsgroepen haar uiterste best doen aan de wensen van de cursisten te voldoen. Toch kan niet elke wens gegarandeerd worden i.v.m. beschikbaarheid, niveau, baanbezetting en inschrijvingen. Mocht de trainer het nodig achten kan hij/zij tussentijdse wijzigingen in de trainingsgroepen aanbrengen.
 13. De cursist wordt uiterlijk een week voor de start van de eerste training op de hoogte gebracht van zijn/haar plaatsing. Nadat de indeling is verzonden is kan de leerling in uitzonderlijke gevallen nog maximaal drie dagen beargumenteerd vragen om een aanpassing. Hierna is de indeling definitief en is de deelnemer verplicht het lesgeld te voldoen.
 14. De factuur van het lesgeld dient binnen 2 weken na datering te worden voldaan.
 15. Als er in de komende tijd nieuwe coronamaatregelen worden uitgevaardigd door de overheid zullen wij hier zo adequaat en verantwoord mogelijk op inspelen.
EM_DSC00172

Wij gebruiken PLANMYSPORT voor onze administratie en communicatie. Voor het vastleggen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens gelden de volgende privacyvoorwaarden.

 

Ontdek de passie, kracht en finesse van padel

Meld je nu aan voor training bij RS Padel Academy! Ontvang kwalitatieve training, verbeter je vaardigheden en wordt een padeltopper! 

 

 

 

 

 

© RS Padel Academy 2023 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Website door NEXT LEAD