logo

Stef Rigeaux

Ik ben Stef Rigaux, Belg van oorsprong. Ik heb vanaf mijn 6 jaar altijd al competitief gesport : volleybal en voetbal. In 2000 ben ik begonnen met tennis en in 2016 kennis gemaakt met padel. Na de komst van de padel banen in 2017 bij de Doordraaiers, ben ik steeds meer gaan padellen en is tennis op een lager pitje komen te staan ( het vlammetje is bijna gedoofd ). Gedurende een aantal jaren verzorg ik mede de “padel inloop” op woensdag avond.
Padel is een laagdrempelige sport, iedereen kan het meteen, een simpel spelletje. Echter, hoe langer je het speelt, hoe complexer het lijkt te worden. Spelvreugde staat voorop uiteraard. De rust bewaren, geduld, is misschien wel het moeilijkste aan padel. Daarnaast zijn techniek en tactiek belangrijk, waarbij techniek de basis is om tactiek te kunnen uitvoeren. Verder heb je nog te maken met positie op de baan, en de juiste shot keuze. Ik vind het geweldig om mijn passie, ervaring en kennis over te brengen op beginnende padel spelers, en ze net als ikzelf, verslaafd te maken aan dit “spelletje”.

Ontdek de passie, kracht en finesse van padel

Meld je nu aan voor training bij RS Padel Academy! Ontvang kwalitatieve training, verbeter je vaardigheden en wordt een padeltopper! 

 

 

 

 

 

© RS Padel Academy 2023 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Website door NEXT LEAD