logo

Robin Sietsma

Ik ben Robin Sietsma, gepassioneerd padeller, topspeler in Nederland en oprichter van RS Padel Academy.
Voorheen tenniste ik lange tijd op goed niveau; heb in 2009 mijn tennisleraarlicentie gehaald en een aantal jaren met veel plezier tennisles gegeven tijdens mijn studie fysiotherapie (waarin ik ook jaren werkzaam ben geweest). Toen ik padel ontdekte was ik zo enthousiast dat ik switchte van tennis naar padel. Na het behalen van mijn padellicentie in 2018 heb ik padeltraining gegeven op ULTC Iduna, Shot Zeist, Sportcentrum Oudenrijn en bij de Doordraaiers.
In 2020 was de tijd rijp voor het oprichten van mijn eigen school: RS Padel Academy. Ik heb er heel veel plezier in met elkaar aan de slag te zijn op de baan en voor iedere speler en trainer van toegevoegde waarde te zijn! Inmiddels is RS Padel Academy snel gegroeid en hebben we een fantastisch trainersteam van uitstekend niveau, met dezelfde passie en inzet om van jullie nog enthousiastere en betere spelers te maken!

Ontdek de passie, kracht en finesse van padel

Meld je nu aan voor training bij RS Padel Academy! Ontvang kwalitatieve training, verbeter je vaardigheden en wordt een padeltopper! 

 

 

 

 

 

© RS Padel Academy 2023 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Website door NEXT LEAD