logo

Johnny Dekker

Ik ben Johnny en ben 40 jaar. Ik woon in Utrecht met mijn vrouw en 2 kinderen (12 en 14 jaar).

Ik heb 10 jaar gymles gegeven op een basisschool. Ruim 6 jaar geleden daarmee gestopt en me meer gaan richten op tennisles geven wat ik toen ook al tijdje deed.

5 jaar geleden ben ik, voor het werk van mijn vrouw, vertrokken met mijn gezin naar Curaçao waar we 3 jaar hebben gewoond. Ik heb toen vooral voor de kinderen gezorgd en wat turnles gegeven. Ruim twee jaar zijn we weer terug in Nederland en toen ben ik begonnen met padel. Eigenlijk is dat niet meer gestopt. Enorm verslavend spelletje. In januari heb ik mijn padel leraar diploma gehaald. Ik was toen al aan het lesgeven bij een andere padel school en gaf af en toe al clinics bij Hal22. Sinds het moment dat ik mijn diploma heb geef ik les bij RS voornamelijk bij Hal22 waar ik nog steeds regelmatig clinics verzorg.

Vroeger heb ik altijd gebadmintond en vanaf mijn 26e ben ik overgestapt naar tennis. Nu dus inmiddels padel en dat is wel een blijvertje. Ik vind het erg leuk om naar de techniek van mensen te kijken en dit te verbeteren waar mogelijk. Padel is een sport die je vrij snel kunt leren. Dat maakt dat je mensen snel beter kunt maken en dat vind ik echt heel leuk.

Wellicht tot snel op de baan!

Ontdek de passie, kracht en finesse van padel

Meld je nu aan voor training bij RS Padel Academy! Ontvang kwalitatieve training, verbeter je vaardigheden en wordt een padeltopper! 

 

 

 

 

 

© RS Padel Academy 2023 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Website door NEXT LEAD